9th maj 2020

Det kräver mycket logistik och tid att flytta, särskilt om du har större möbler och ska flytta till en annan stad eller ett annat land. Här kommer tre tips för att underlätta din flytt.

1# Ska allt med?

En flytt är ett bra tillfälle att gå igenom dina saker och verkligen fråga dig vad du använder och vad som du borde byta ut. Det är många som flyttar kartonger med saker från ställe till ställe, utan att använda sakerna. Detsamma gäller möbler. Självklart tar du med dig de flesta möblerna, men en flytt kan vara tillfället att ge bort den gamla soffan eller skaffa en riktigt bra kontorsstol. Du kan enkelt köpa både kontorsmöbler och kontorsinredning hos OfficeDepot som sedan fraktar det åt dig till den nya adressen.

2# Börja i tid

En flyttklassiker är att tro att man har mer tid än vad man har. Det tar tid att packa ner allt i lådor, åka till återvinningen och sedan städa ur. Börja i tid. Ju mer du går igenom dina saker på din gamla adress, desto lättare kommer det också att vara att få ordning på det nya stället.

3# Kartonger och etiketter

Skaffa bra flyttkartonger i olika storlekar och markera upp allt väl. Det smartaste är att inte bara skriva vad som finns i lådan, utan också i vilket rum som det ska till. Tavlor, småprylar och lampor har vi i de flesta rum, och då underlättar det att veta redan när du håller i kartonger vart sakerna ska.

culture